Menu
EUR
  • Gratis verzenden v.a. € 50
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Goed bereikbaar en makkelijk parkeren
  • Vandyck experience store

Disclaimer

1. Informatie en Advies: De informatie op deze website, inclusief productbeschrijvingen en adviezen, wordt verstrekt ter informatie en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Raadpleeg altijd een deskundige voordat u belangrijke beslissingen neemt met betrekking tot uw slaapbehoeften.


2. Productaansprakelijkheid: Studio van der Goes Slapen spant zich in om de nauwkeurigheid van productinformatie te waarborgen. We zijn echter niet aansprakelijk voor enige onjuistheden of fouten in de beschrijvingen van onze producten. Het is uw verantwoordelijkheid om de productinformatie te verifiëren voordat u een aankoop doet.


3. Gebruik van Producten: Het gebruik van de verkochte producten is geheel op eigen risico. Studio van der Goes Slapen is niet verantwoordelijk voor enige schade, letsel of verlies als gevolg van het gebruik van onze producten.


4. Externe Links: Deze website kan links bevatten naar externe websites. Studio van der Goes Slapen is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.


5. Wijzigingen en Updates: Studio van der Goes Slapen behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze disclaimer regelmatig te controleren op updates.


6. Toepasselijk Recht: Deze disclaimer wordt beheerst door de Nederlandse wetgeving. In geval van geschillen is uitsluitend de rechtbank bevoegd in het arrondissement waar Studio van der Goes Slapen is gevestigd.

Door deze website te gebruiken en producten te kopen bij Studio van der Goes Slapen, accepteert u deze aansprakelijkheidsdisclaimer volledig. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan deze website niet en koop geen producten bij ons.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »